Fargevalg ved oppussing..

Hei :-)

Vi skal fra 1.august leie ut ene leiligheten som vi har, men den trenger seg sårt litt overflate kjærlighet :-) Har vel ikke blitt gjort noe der siste 10-15 årene og alt er helt hvitt. De nye leieboerne skulle få velge farger men eneste ønsket de hadde var lyse duse farger. Ellers kunne jeg bare GO Wild :-) Nå har jeg selvsagt alt vert på jakt og jada til og med vært på shopping hehe :-P

Jeg har så klart som verdens største #jotunlady fans bladd gjennom fargekartene demmes <3


Utrolig flotte og behagelige farger. Sval Sjø og Jasmine ble fort favorittene mine her!! Det er så godt med litt farger i hverdagen og desse var som leieboerne ønsket: Lyse og duse :-) 

Sval Sjø kommer de til å få på kjøkkenet og Jasmine på hoved soverommet. 

Er ikke i tvil om at desse fargene er det riktige valget (for meg vertfall) :-)

Til stuen har jeg valgt å gå for samme farge som jeg selv har på min stue. Verdens fineste gråfarge etter min mening :-)  Hvit Lin som er en lys gråfarge med et hint av beige i, en såkallt GREIGE farge. 

Til barnerommet til deres lille jente som kommer til verden om ikke så lenge har jeg valgt å gå for en farge og tapet som kan gå til både jenter og gutter tilfelle de skulle få en gutt også en gang :-)


Har valgt å male veggene den fargen som er hovedfargen (bakrunn) i tapeten, den ble scannet så har ikke fått noe navn på den enda. Så blir det denne borden fra Just4Kids rundt hele rommet :) Synst de uglene var så utrolig søte :-) Så håper den lille prinsessen blir fornøyd <3

Gangen har jeg ikke valgt noe farge til enda. Den er veldig liten og uten vindu så tror det blir hvitt for å få litt mer lys i rommet.

Så da er det bare å brette opp ermene å starte på jobben og håpe den lille familien blir fornøyde med mine valg :-)

Tror dere det blir suksess? :-)
#oppussing #jotun #lady #male #tapet #just4kids #NIB #fornye #hus #farger #svalsjø #jasmine #hvitlin #ugler 

4 kommentarer

Eli Heggelund Westgård

31.05.2015 kl.00:12

Blir sikkert fint , hellige den som får leie hos dere som er så flinke med opp pussingen :)

nyttlivtilhjemmet

31.05.2015 kl.00:15

Eli Heggelund Westgård: Ja håper det altså :) Vil jo gjerne de skal trives å bo der lenge :) er så slitsom den utleie prosessen :/

Eli Heggelund Westgård

31.05.2015 kl.00:19

utleieprisen er det værste men så en plass depositumet var 2 ganger utleie prisen. spørs hvor huset er osv. her i sandnes ligger prisene nå fra 10.000 og oppover... Må værfall ta en pris som dere er garantert å få leid ut.

cuskima

31.05.2015 kl.01:47

hahaha tar du en tur ned hit til bergen på ferie og tar mitt hus også? Du får kost og losji :D

blir lekkert dette :D:D

Skriv en ny kommentar

hits